Name
Name
Name
Name
Name
Name
Name


Onder de zon


Experimenteren met materiaal en met de contrasten kleur/textuur resulteren in unieke sier- en gebruiksvoorwerpen. Het ambachtelijke, het handwerk blijft voelbaar in de vormen, vervormingen en tekeningen, die nooit tweemaal hetzelfde zijn:

Wijnkoelers: De keramische wijnkoeler is handgevormd. Na de eerste keer in een oven gestookt rond de 1000 graden, zijn deze wijnkoelers bewerkt met oxides en pigmenten en opnieuw in de oven gestookt. De keramische wand blijft poreus waardoor het object als wijnkoeler gebruikt kan worden. Gebruiksaanwijzing: De decoratieve wijnkoeler wordt met koel kraan of slootwater gevuld en de keramische wand neemt het water in zich op. De waterkou blijft in de keramische wanden van de wijnkoeler en houdt de wijn een lange tijd op goede temperatuur. Na het genieten kan in de lege wijnfles een prachtige tak groen o.i.d. worden gezet, zodat de wijnkoeler ook als vaas dienst doet.

Gedenkpotten: Als bewaarpot voor herinneringen aan dierbaren of als herinnering aan een periode in het leven. De pot en deksel zijn geschikt om met kaarslicht en kaarswarmte een bepaalde sfeer te brengen. Met geurolie, wierook etc, maar ook als bergplaats voor kleine zeer persoonlijke aandenkens. Het is mogelijk om samen met de keramist tot een uniek ontwerp te komen.Exposities die geweest zijn:

"Spelden Kussen" in samenwerking met kunstgroep Ameland, expositie sept. 2010"Uit de klei in de klei", Schalenreeks naar aanleiding van het initiatief: vergeten groenten in beeld.“Lokvogels”"Vrouwtje van Stavoren" Voorbereiden met kunstgroep Stavoren van historisch feest 2011.Deelname aan Elfsteden kunstroute mei 2009, mei 2010;
Name
Name
Name
Name
Name
Name
Name